Mahaan fotografie gaat de strijd aan met Stichting Free a Girl tegen kinderprostitutie.

Stichting Free a Girl zet zich in ons thuisland India in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeren zij in de opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 9 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.000 meisjes uit bordelen in Azië. Meer informatie over Stichting Free a Girl kunt u vinden op http://www.freeagirl.nl.

 

Als fotografen zien wij heel vaak blije gezichten van stelletjes die met elkaar een leven gaan opbouwen en een gezinnetje gaan starten. Dit staat in schril contrast met de vele jonge meiden in India die gedwongen worden om met onbekende mannen naar bed te gaan. Zij krijgen de kans niet om een ‘normaal’ leven op te bouwen, te studeren en een gelukkig gezinnetje te starten. Wij trekken ons dit aan en wij kijken niet weg. Daarom doneren wij een vast percentage van alle nieuwe opdrachten aan Free a Girl en vragen u om niet weg te kijken. Steun ons in de strijd tegen gedwongen kinderprostitutie door een (eenmalige) donatie te doen via onze actiepagina. Doneren kan al vanaf 1 euro en gaat rechtstreeks naar Stichting Free a Girl en niet naar Mahaan fotografie.

 

In het filmpje hieronder krijgt u in 2 minuutjes een indruk van het leven van jonge prostituees in een bordeel.

A Life In Chains Trailer (ENG) from A Life In Chains on Vimeo.

 

Nogmaals, u kunt ons meehelpen door uw fotografie opdracht bij ons te boeken, maar u kunt ook onze actiepagina bezoeken en hier uw vrijwillige donatie doen aan Stichting Free a Girl.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTIEPAGINA